Életviteli és Motivációs Tanácsadó Képzés


A képzés nagy mennyiségű  önismeretet és önfejlesztést tartalmaz, így azokat a jelentkezőket várjuk, akik ettől nem riadnak vissza és késznek érzik magukat arra, hogy szembenézzenek önmagukkal saját maguk és embertársaik segítése, valamint fejlesztése érdekében.

Mindig is szerettél emberekkel foglalkozni és segíteni?

Érdekelnek az emberi viselkedés mozgatórugói,  és a viselkedésváltozásban rejlő lehetőségek?

Új kihívásokat keresel, és szakmát váltanál?

Előre lépnél a munkahelyeden, és javítanál hatékonyságodon?

Új szintre lépnél az önismeretben és fejlesztenéd az érzelmi és társas intelligenciád?

A képzés teljes időtartalma, 12 hét / Hetente  Szombatonként 9:00-tól - 17:30-ig. 

A Képzés Teljes Óraszáma: 102 óra.

A képzés elméleti és gyakorlatorientált. Az Életviteli és Motivációs Tanácsadó képzésre való jelentkezés minimális feltétele: érettségi bizonyítvány.                             


Üzletviteli és Szervezeti Tanácsadó Képzés


A résztvevő ön- és emberismerete, tudatos viselkedése és felismerési képességei kitágulnak. Fejlődik reflektív és intervenciós képessége, érzelmi és társas intelligenciája, ezért a fejlesztés iránti érzékenysége finomhangolódik. A képzésben a résztvevő, vezető szemlélettel és vezetői eszköztárral bővíti tudását, hangsúlyt fektetve az  asszertív kommunkációra. 

A képzésen elsajátítja azt a rugalmasságot, amellyel a változásokhoz és az egyes gyakorlati megvalósításokhoz gyorsan, könnyen adaptálható rendszert hoz létre a megoldások érdekében.

Az üzleti életben rendkívül fontos az egyén folyamatos magas teljesítménye, a megújulás képessége és az alkalmazkodás képessége a változó kihívásokhoz.                                               

A képzés teljes időtartalma, 12 hét / Hetente Szombatonként 9:00-tól - 17:00-ig.

A Képzés Teljes Óraszáma: 96 óra

A képzés elméleti és gyakorlatorientált. Az Üzletviteli és Szervezeti Tanácsadó Képzésre való jelentkezés minimális feltétele: érettségi bizonyítvány.