Referenciák - Pintér Zoltán

Puszta Richárd

Cégtulajdonos/www.otletoldal.hu, www.ideastyle.hu

"Mindig is fontosnak tartottam, hogy a tanító nagy élettapasztalattal rendelkezzen és élje is azt amit mond!

Pintér Zoli fantasztikus!

Hatalmas forma, rendkívül energikus kisugárzással és 100%-ig hiteles. Nagyon sokat adott nekem akkor amikor kellett, a tanításait hasznosítom azóta a mindennapokban.

Jó szívvel ajánlom mindenkinek! Észrevétlenül túllendít azokon a dolgokon, melyek problémát jelentettek korábban!

M. Piroska

Marketing Manager

"Komoly változtatást indított el az életemben. A motivációs tanácsadásai olyan módon hatnak rám, hogy azokat beépítve a munkámba és magánéletembe képes vagyok az  életemet jobb irányba befolyásolni.

Mivel egész nap dolgozom és kevés időt fordítok magamra, nem szoktam elmenni terápiás kezelésekre, ezért nekem ez a tökéletes megoldás.

A tanácsadási tevékenységének hatékonysága számomra megkérdőjelezhetetlen.

Aki hozzám hasonlóan folyamatosan rohan és nem akar vagy nincs ideje terápiás kezelésekre menni, de mégis szeretne túllendülni belső elakadásain annak javaslom menjen el hozzá."

Á. Kornélia

Szállítmányozási Manager

"Nehezen szántam el magam, hogy elmenjek tanácsadóhoz a problémáimmal. Kimondottam idegenkedtem ettől a gondolattól, mivel azt hittem egyedül mindent meg tudok oldani. Egy ismerősöm ajánlotta, mivel már volt nála.

Teljesen meglepett, olyan mintha minden gondomat ismerné. Összesen nyolc alkalommal voltam nála és csak azt mondhatom, nagyon-nagyon sokat segített abban, hogy megérthessem hogyan alakultak ki a magánéleti problémáim és, hogy hogyan tudok ezeken változtatni. Nagy munka volt ez számomra, mégis örülök, mivel hozzásegített egy jobb élethez.

Csak ajánlani tudom."

N. Tibor

Cégtulajdonos

Belföldi fuvarozással foglalkozó cégként Business Change Programot épített fel a cégem részére. Mivel  elkezdtünk  folyamatosan ügyfeleket veszíteni és nem tudtuk ennek az okait felderíteni, a segítségét kértem.          Az elején szkeptikus voltam vele szemben, mivel még nem alkalmaztam ilyen jellegű megoldást ezelőtt. Viszonylag rövid időn belül megtalálta az ügyfélvesztés okait és ezt követően egy új struktúrát alakított ki számunkra, melynek a  bevezetésével egy új munkafolyamat és ennek eredményeként új munkamorál alakult ki. Végeredményben az ügyfélvesztés és a reklamáció a cégünkre csökkent, valamint jó néhány ügyfél is visszatért hozzánk. 

Zsuzsanna és Péter


"A férjem és én úgy éreztük, hogy eljött az utolsó pillanat, amikor még talán rendbe lehet hozni a kapcsolatunkat, ezért kerestük fel Zoltánt. Az ő segítségével sikerült újra felfedezni, hogy miért is választottuk egymást egykoron és, hogy miért is szeretünk egymással együtt lenni és egymással együtt élni. Érzelmileg nagyon mély és tartalmas párkapcsolati üléseken vettünk részt közösen. Megtaláltuk azt, amit az évek során elvesztettünk. Nagyon jó döntés volt, hogy felkerestük, bár az elején mindketten aggódtunk. Most mégis nagyon hálásak vagyunk, amiért felnyitotta a szemünket és a meglátásai által sikerült helyretennünk a dolgokat a házasságunkban. Sokat sírtunk, de a foglalkozások minden percét megérte végigcsinálni." Köszönjük.

M. Anikó


Fiúnk tanulási eredményeinek a leromlása és viselkedési problémák miatt kerestük meg.  A fiam nagyon szeret sportolni, de azt is kezdte elhagyni, valamint többször lógott az iskolából és az edzésekről is. Nem tudtuk ezt mire vélni és akárhogyan próbáltuk, nem sikerült megértenünk a gyerek helyzetét, mert elzárkózott előlünk.

Zoltán nem tudta a kompetenciái miatt felvállalni a fiammal való foglalkozásokat, de szerencsére az ő ajánlásával elkerültünk egy klinikai szakpszichológushoz, akinek a munkájával nagyon meg voltunk elégedve. Néhány hét alatt kiderült, hogy miket nem vettünk észre és, hogy a gyerek miért viselkedik így. Azóta sok mindenen változtattunk és sikeresen helyrebillentek a dolgok. Újra a régi életünket éljük.

Köszönjük.

Mandákné Dankó Katalin

Gyermekgondozó

"Mini Workshopon vettem részt, melyen megismertem az Egység Tudatos Rendszert, amely rendkívül egységesen és összeszedetten világít rá az emberi viselkedésre. Igazán jó élmény volt és sokat segített új aspektusok megismerésében. A nap végére kicsit elfáradtam szellemileg, ugyanakkor nagyon sokat adott lelkileg ez a mini-tanfolyam. Szívből ajánlom mindenkinek aki fejleszteni szeretné önismeretét és tanulni szeretne magáról és az emberi viselkedésről.

Igazán hasznos és értékes nap volt.

Köszönöm."

Kerekes Éva

Fodrász

Zoltánhoz nem úgy indulok, mintha dolgozni mennék, inkább egy komoly baráti beszélgetésként élem meg. Mégis, minden alkalommal új teendőkkel, ötletekkel, és házi feladattal jövök el.  Nagyon jól megérzi, az  erősségeimet és a fejlesztendő területeket is. Jól kezeli merre vannak a határaim és azokat nem feltétlenül lépi túl. Ha mégis megteszi tájékoztat annak a céljáról. Minden kérdéssel és feladattal érezhetően haladunk előre. Segítségével másképp tekintek magamra és az életemre.

Köszönet és hála!

Horváth Etelka

Ügyvezető

Konkrét és mélyreható kérdésekkel segít, hogy magunk tárjuk fel a problémáink valódi gyökereit úgy, hogy a megoldásra is mi magunk találjunk rá. Módszerei rendkívül felkavaróak és ugyanakkor megnyugtatóak is egyben. Figyelemmel követi, hogy megtettük-e azokat a lépéseket, amit magunknak ígértünk. Sokat segít abban, hogy a külső behatások befolyását könnyebben megérthessem és a reakcióimat, döntéseimet ennek megfelelően hozzam meg. A közös munka szemléletváltáshoz vezetett.

Köszönöm!

Nagy Beáta

Adminisztrátor

"Igazán érdekes képzetekben látja a világot. Elgondolkodtató, amit mond. Sokat segített a nála eltöltött idő abban, hogy tovább tudjak lépni az életemben és az évek óta hordozott dolgaimat le tudjam végre rakni."

V. Gabriella


"Szívében a hajtó erő. Őszinte, Lélek emelő! Éli amit mond! Úgy sarkall fejlődésre, hogy magad jössz rá, merre az irány... Mindig cselekvésre bíztat. Tiszta szívű, jó indulatú, mer magával szembe nézni, ettől hiteles. Köszönöm Zoli, hogy vagy!!" 

Kovács Ida

Sales Manager

"Egy általa szervezett teadélutáni beszélgetésen vettem részt és nagyon jól szórakoztam. Azt gondoltam az elején, hogy ez a "rendezvény" nem sokat fog adni nekem abban, hogy az aktuális életviteli problémáimra megoldást találjak. Az a helyzet, hogy  kellemesen csalódtam. Köszönöm."

N. Norbert

Vállalkozó

"Sokat tanultam Zolitól úgy, hogy Ő nem okít, és véleményem szerint nem tanít csak hagy gondolkodni! Becsüli az embert legyen pozitív vagy negatív, hisz mindannyian ugyan onnan jövünk és ugyan oda tartunk! Nem akar megváltoztatni, de hagy elmélkedni! Szerintem ez a legfontosabb! Kevés hasonló pozitív embert ismerek! Köszönöm, hogy összehozott a sors minket!"

E. Ibolya


"Fontos,hogy céltudatosan írányítsuk az életünk, de van amikor kell a segítség." 

Vállalkozói Referenciák

Egységszemlélet Életviteli és Pszichológiai Konzultációs Központ