Üzletviteli Konzultáció

Az üzletviteli konzultáció, mint alkalmazott terület sokat segíthet kis- és középvállalatoknak, a munkaerő megfelelő kiválasztásában, az alkalmassági tesztek lebonyolításában, a személyiségfejlesztő és készségfejlesztő tréningek levezetésében, a vezetők számára szükséges döntési folyamatok teljes körű mentális tréningjében, illetve a szervezeti, tárgyalási és üzletviteli kommunikációban.

Számíthat ránk

Üzletviteli konzultáció esetén a találkozókon egy-egy aktuális üzleti, szervezeti probléma, megfogalmazása után kérdések és visszajelzések segítségével a lehetséges kiutakban, megoldásokban gondolkodunk. Segítünk, felismerni és pontosítani a vállalati célok elérését gátló tényezőket. A fókuszt a vállalati célokra, potenciálokra, valamint a fejlődési tartalékokra helyezzük, nem pedig a hiányosságokra. Ezek az információk lesznek a lehetőségek, a lehetőségek lesznek a mozgatórugók, melyek a vállalati és szervezeti fejlődést szolgálják.

Ebben a helyzetben az adott válságszituáció a konstruktív változás és fejlődés kiindulópontja lesz.

A program tehát egy olyan folyamat kezdete, mely információbeszerzéssel, állapotfelméréssel, szükségletfelméréssel, és a Vállalati Program konkrét munkajavaslatával kezdődik el. A találkozók során beszélgetések keretében az aktuális helyzetekből indulunk ki, és jutunk el az új célkitűzésekhez, és a megoldandó feladatokhoz.

A program célja tehát, hogy egy egységszemléletű rendszeren keresztül fokozza a teljesítményt, hangsúlyozza az eredményorientáción keresztül a megoldási és tanulási képességeket, valamint fejlessze és erősítse a vezetői készségeket. Az egységszemléletű vállalati rendszerek megalkotása és alkalmazása hatékonyabbá és egyszerűbbé teszi a mindennapos vezetői feladatok ellátását. A vezető a döntéshozatalhoz ért, intézményünk a problémákhoz vezetett út feltárásához és megértéséhez, valamint az azokban rejlő információ átalakításához, ezzel egyetemben a megoldások lehetőségeinek a formába öntéséhez. Azon intézetek egyike vagyunk, akik az ügyfél és a szolgáltató közötti kapcsolatot partneri viszonynak tekintik. Ez elősegíti a hatékony kommunikációt és a problémamegoldást. Számunkra ez a hosszútávú együttműködés kulcsa.

Az üzleti konzultációk során előszeretettel alkalmazzuk a Grow Modellt.

Grow Modell 

A Grow szó jelentése növekedés, haladás, fejlődés.

  • Goals - a cél meghatározása
  • Reality - a jelenlegi helyzet feltárása
  • Options - a lehetőségek számbavétele
  • Wrapup, What (will you do) - Mit fogsz tenni?

Bízza ránk! Mi elnavigáljuk szervezeti problémáit... 

Cégünk 2018-ban a piaci igényeket figyelembe véve létrehozta a Cégadmirális Üzletviteli és Szervezeti Tanácsadó Intézetet a különböző szervezeti problémák professzionális elnavigálása érdekében. 

Új Intézetünk széleskörű, üzletviteli és szervezeti működésben fellelhető problémákkal kapcsolatos megoldási és fejlődési szolgáltatásokat nyújt ügyfelei számára, kezdve az alapos feltárás előkészítésével, a gondos megoldási programok kidolgozásán át, a megvalósítás kivitelezéséig. Sok éves szakmai tapasztalatainkat ügyfeleink javára kamatoztatjuk. A Cégadmirális Intézet hatékony segítség az üzleti élet szereplőinek. 

Ügyfeleink pozitív változásokat szeretnének látni. Mi pedig figyelünk rájuk.

KKV Programok - Üzletviteli és Szervezeti Tréning - Csapatépítés - Szervezetfejlesztés

Konzultációs Időpont Kérése

ETR Institute-Cégadmirális