Életviteli Tanácsadás 

Elakadt? Megoldatlan problémái vannak, melyek konfliktusokat okoznak az életében vagy a munkájában?

A tanácsadás során, olyan pszichológiai módszereket, technikákat alkalmazok, amelyek gyorsabbá és hatékonyabbá teszik a problémafeltárást, így lehetőséget adva arra, hogy könnyebben lásson az Ön számára problémát vagy akadályt jelentő élethelyzet mögé. Feltárjuk azon összefüggések rendszerét, amelyeknek a megértésével, valamint átalakításával, megoldásokat alakítunk ki az Ön számára a kiegyensúlyozott és sikeres élet megvalósításához.

Az életviteli konzultációk folyamata által képes lesz kilépni a korábbi diszfunkcionális sémáiból, és a régi berögződéseket új, hatékony, problémamegoldó módszerek váltják fel. A konzultációk segítségével újra teremtheti szemléleteit, felfogását, önmagát, valamint életvitelét.


Ügyfeleink egytől-egyig tisztában vannak vele, hogy a sikeres és minőségi élet   eléréséhez az egyik legjobb befektetés, az életviteli konzultációk igénybevétele. 


Motiváltság - Képességfejlődés - Egységszemlélet - Megvalósítás - Siker

Ezt kínálja a konzultáció.

Konzultációs Időpont Kérése

A fentiekben megadott adatok alapján felvesszük Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetése céljából. Időpontfoglalását a konzultációs központhoz tartozó 06-30-658-7912-es mobiltelefonszámon is kezdeményezheti.

Kedves Klienseink! Foglalt időpontjukat módosítani, lemondani a 06-30-658-7912-es mobiltelefonszámon, vagy emailben, az egysegszemlelet@gmail.com címen tudják.

Forduljon hozzánk bizalommal!