Életviteli Tanácsadás 

Elakadtál? Megoldatlan problémáid vannak, melyek konfliktust okoznak az életedben vagy a munkádban?

A tanácsadás során, olyan pszichológiai módszereket, technikákat alkalmazok, amelyek gyorsabbá és hatékonyabbá teszik a problémafeltárást, így lehetőséget adva arra, hogy könnyebben láss a számodra problémát vagy akadályt jelentő élethelyzet mögé. Feltárjuk azon összefüggések rendszerét, amelyeknek a megértésével, valamint átalakításával, megoldásokat alakítunk ki számodra a kiegyensúlyozott és sikeres élet megvalósításához.

Az életviteli tanácsadás, által képes leszel kilépni a korábbi diszfunkcionális sémáidból, és a régi berögződéseket új, hatékony, problémamegoldó módszerek váltják fel. A tanácsadás segítségével újra teremtheted szemléletedet, felfogásodat, önmagadat valamint életedet.

Ügyfeleink egytől-egyig tisztában vannak vele, hogy a sikeres és minőségi élet eléréséhez az egyik legjobb befektetés az életviteli tanácsadás igénybevétele.


Motiváltság - Képességfejlődés - Egységszemlélet - Megvalósítás - Siker

Ezt kínálja a konzultáció.

Konzultációs Időpont Kérése

A fentiekben megadott adatok alapján felvesszük Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetése céljából. Időpontfoglalását a konzultációs központhoz tartozó 06-30-658-7912-es mobiltelefonszámon is kezdeményezheti.

Kedves Klienseink! Foglalt időpontjukat módosítani, lemondani a 06-30-658-7912-es mobiltelefonszámon, vagy emailben, az egysegszemlelet@gmail.com címen tudják.

Forduljon hozzánk bizalommal!