Életviteli Konzultáció - Tanácsadás 

Megoldatlan problémái vannak, melyek nehézségeket, konfliktusokat okoznak a kapcsolataiban, az életében vagy a munkájában? 

Forduljon hozzánk bizalommal!

Mindig van kiút. Mindig van egy másik út. 

De nem fogod megtalálni, ha csak egy helyben állsz!


A konzultáció során olyan módszereket, technikákat alkalmazunk, amelyek gyorsabbá és hatékonyabbá teszik a problémafeltárást, így lehetőséget adva arra, hogy könnyebben lásson az Ön számára problémát vagy akadályt jelentő élethelyzet mögé. Feltárjuk azon összefüggések rendszerét, amelyeknek a megértésével, valamint átalakításával, megoldásokat alakítunk ki az Ön számára a kiegyensúlyozott és sikeres élet megvalósításához.

Az életviteli konzultációk folyamata által képes lesz kilépni a korábbi diszfunkcionális sémáiból, és a régi berögződéseket új, hatékony, problémamegoldó módszerek váltják fel. A konzultációk segítségével újra teremtheti szemléleteit, felfogását, önmagát, valamint életvitelét.

Sokféleképpen befolyásolhatjuk magunk is saját lelki és mentális jóllétünket.

Érzéseink és viselkedésünk megfigyelésével meghatározhatjuk azokat a cselekedeteket és helyzeteket, amelyek fájdalmat vagy nehézséget okoznak, és azokat is, amelyek jó hatást gyakorolnak ránk. Motívumaink és képességeink elemzésével megnövelhetjük annak lehetőségét, hogy aktívan befolyásoljuk életünket ahelyett, hogy csak passzívan elfogadjuk azt, ami bekövetkezik. Mindannyiunknak igen különböző problémákkal kell szembenéznünk, miközben a lelki egészség megtartásának nincsenek egyetemes szabályai. Ugyanúgy, ahogyan problémáink kialakulása és tartalma, a megoldások is egyéniek.

Itt és most.

Klienseink egytől-egyig tisztában vannak vele, hogy a sikeres és minőségi élet eléréséhez az egyik legjobb befektetés, az életviteli konzultációk igénybevétele.

É R Z E L M I   E G Y E N S Ú L Y

Motiváltság - Képesség - Fejlődés - Szemléletváltás - Megvalósítás - Életvezetés

Ezt kínálja a konzultáció.

Konzultációs Időpont Kérése

A fentiekben megadott adatok alapján felvesszük Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetése céljából. Időpontfoglalását a konzultációs központhoz tartozó 06-30-658-7912-es mobiltelefonszámon is kezdeményezheti.

Kedves Klienseink! Foglalt időpontjukat módosítani, lemondani a 06-30-658-7912-es mobiltelefonszámon, vagy emailben, az egysegszemlelet@gmail.com címen tudják.

Forduljon hozzánk bizalommal!


Egységszemlélet Életviteli Konzultációs Központok : 


1194, Budapest, Vas Gereben utca 120.
1097, Budapest, Vaskapu utca 1/b.

Életviteli Konzultáció - Tanácsadás