Mit jelent az Életviteli és Motivációs Tanácsadó képzés? A  képzés egy olyan fejlesztő módszer, amelyben a fókuszt a célokra, potenciálokra valamint a fejlődési tartalékokra helyezzük, nem pedig a hiányosságokra. Pszichológiai és emberismereti tudományok alapjaira támaszkodunk. A képzés során elsajátítod egy adott élethelyzet, egy konstruktív változás és az ezzel járó fejlődési folyamat megvalósításának technikáit. A rendelkezésre álló információk lesznek a lehetőségek, amelyekből kiindulva a lehetőségek mozgatórugókká válnak a célok eléréséhez. Az Életviteli és Motivációs Tanácsadó  a múltbeli tapasztalást is felhasználva a jövőt építi, miközben a jelenre koncentrál. Segíti az egyén mindennapi életének kiegyensúlyozottságát, valamint segít jobb életminőségét kialakítani. A képzés segítségével újra teremtheted szemléletedet, felfogásodat, önmagadat valamint az életedet. Ügyfeleink egytől-egyig tisztában vannak vele, hogy a sikeres élet eléréséhez az egyik legjobb befektetés az Életviteli és Motivációs Tréning igénybevétele. Képzésünk során maximalizált hallgatói létszámmal dolgozunk, a megfelelő eredmény elérésének érdekében. A folyamatok középpontjában a tudásátadás professzionális végrehajtása áll. Intézményünk alapfeladatainak tekinti az oktatási és egyéb szolgáltatási folyamatok nagyfokú szervezettségét, szakmaiságát, melyben elengedhetetlen kellék az irányítás és a folyamatszervezés támogató rendszere. Fejlődni szeretne? Várjuk Önt is képzésünkre!


KINEK AJÁNLJUK A KÉPZÉST?


Képzésünket ajánljuk mindazok számára akik változtatni szeretnének életmódjukon, akik szeretnének szert tenni önismeretre, képességfejlesztésre, valamint megfelelőbb kommunikációs módszerekre céljaik megvalósításához. Az ETR az a rendszer, amelyik biztosítja a hallgató számára az ideális fejlődést, valamint hatékonyan támogatja a rejtett képességek menedzselését.

A képzésen való részvétellel a tanultakat beépítheted, a jelenleg meglévő szakmádba, valamint hasznosíthatod hivatásos Életviteli és Motivációs tanácsadóként, vállalkozóként, cégvezetőként, sportolóként vagy magánszemélyként.  

Jelentkezz, gyere el, képezd és fejleszd magad velünk.


Milyen ismereteket sajátíthatsz el a képzéssel?

- Önismeret
- Önfejlesztés
- Egységszemlélet
- Döntési Képesség
- Érzelmi intelligencia
- Motivációs technikák
- Testbeszéd felismerése
- Időgazdálkodási ismeretek 
- Empátia és tolerancia ismeretek
- Konfliktus-és stresszkezelési ismeretek
- Sikerorientáció és szemléletváltási ismeretek


Honnan tudhatod, hogy elérkezett az idő?

A legtöbbször egy egyszerű megérzéssel kezdődik el minden. Egy megérzéssel, ami azt sugallja felénk, hogy valami nem stimmel, hogy  az életünk nem igazán a saját medrében áramlik. 

Ekkor felmerül bennünk a kérdés:

 Vajon mit szeretnél igazán?

Megírni a saját életed történetét vagy azt, hogy mások írják meg helyetted?


Életviteli és Motivációs Tanácsadó Képzés Részletek

A képzés teljes időtartalma, 12 hét. / Hetente - Szombatonként  9:00-tól - 17:30-ig

A következő Életviteli és Motivációs Tanácsadó képzés dátuma:  

2018. március 3.  -  2018. május 19.

Jelentkezési határidő a képzésre: 2018. február 26.          

Teljes képzés díja: 270.000,-Ft 

A képzésen a hallgató számára helyet biztosítani a Regisztrációs Díj megfizetésével tudunk.  Mivel az elmúlt években sokan jelentkeztek a képzésre, de mégsem jöttek el, ezzel másoktól elvéve a részvétel lehetőségét, ezért ezt elkerülendően regisztrációs díjhoz kötjük a részvételt. A jelentkezést csak a regisztrációs díj befizetésével fogadjuk be. A Regisztrációs Díj a teljes képzési díj 50%-a, mely a teljes képzési díjba beszámításra kerül. A képzés díjának fennmaradó 50%-át a hallgató a képzés megkezdésének dátumáig köteles rendezi.

A képzésre a helyfoglalás a regisztrációs díjak befizetésének a sorrendjében válik véglegessé. Az Életviteli és Motivációs Tanácsadó Képzés Teljes Óraszáma: 102 óra. A jelentkezési űrlap beküldését követően jelentkezésedet regisztráljuk és értesítünk a regisztrációs eljárás folyamatáról, valamint a regisztrációs díj befizetésének lehetőségeiről, amellyel biztosíthatod helyed a képzésen.

Ha képzésünkre jelentkezel és ajánlásoddal még valaki jelentkezik a képzésre vagy esetleg hozol magaddal valakit, úgy 10% kedvezményt biztosítunk számotokra a képzés díjából. Életviteli és Motivációs Tanácsadó Képzés Részvételi Feltételei


A képzésre való jelentkezés minimális feltétele: érettségi bizonyítvány.

Életviteli és Motivációs Tanácsadó Tanúsítvány Kiállításának Feltételei

A teljes képzést elvégzők a képzés végén ETR INSTITUTE CERTIFICATE - Életviteli és Motivációs Tanácsadó tanúsítványt kapnak. A tanúsítvány kiadásának feltétele, hogy a résztvevő hiányzása nem lépi túl a teljes képzés összesített óraszámainak 10%-os mértékét.

Amennyiben a képzéssel kapcsolatosan további kérdései, kérései merülnének fel, úgy az alábbiakban megadott elérhetőségeinken kaphat tájékoztatást.

Email: egysegszemlelet@gmail.com, Mobilinfo: 06-30-6587912