Mit jelent az Üzletviteli és Szervezeti Tanácsadó Képzés? Az Üzletviteli és Szervezeti Tanácsadó Képzésben  egy olyan módszert sajátítasz el, amelynek feladata, hogy az üzleti életben a kliens dilemmáját feltárja, valamint pontosan definiálja. Meghatározza a kliens pontos célját, és egy a kliens számára elfogadható, megvalósítható tervet dolgozzon ki a cél megvalósításhoz. Tehát célunk az, hogy a nálunk végzett Üzletviteli és Szervezeti Tanácsadó a képzésen tanult eszközöket magabiztosan, a szituációnak megfelelően kezelje, miután kiépítette a munkához szükséges bizalmi légkört, értse és használja az értő figyelem, az aktív hallgatás és a kérdezéstechnika módszertanát. Az Üzletviteli és Szervezeti Tanácsadó hatékony segítség az üzleti élet szereplőinek. Ügyfeleink egytől-egyig tisztában vannak vele, hogy a sikeres vállalatvezetés eléréséhez az egyik legjobb befektetés az  Üzletviteli és Szervezeti Tanácsadó szolgáltatásainak igénybevétele. Képzésünk során maximalizált hallgatói létszámmal dolgozunk, a megfelelő eredmény elérésének érdekében. A folyamatok középpontjában a tudásátadás professzionális végrehajtása áll. Intézményünk alapfeladatainak tekinti az oktatási és egyéb szolgáltatási folyamatok nagyfokú szervezettségét, szakmaiságát, melyben elengedhetetlen kellék az irányítás és a folyamatszervezés támogató rendszere. 


KINEK AJÁNLJUK A KÉPZÉST?


Képzésünket ajánljuk mindazok számára akik szeretnének az üzleti életben nagyobb sikereket elérni, valamint  akik szeretnének szert tenni olyan tudásra, amely segíti saját vállalkozásuk beindítását és az én márka (Self Management) építését. A nálunk végzett hallgatók megtalálják a saját erősségeiknek megfelelő feladatokat, sikeresen tudják használni a marketing eszközöket, hogy aztán kreativitásuknak és kitartásuknak köszönhetően, felkészülten tudjanak elindulni a kitűzött céljuk felé. Az ETR az a rendszer, amelyik biztosítja a hallgató számára az ideális fejlődést, valamint hatékonyan támogatja a rejtett képességek menedzselését. A képzésen való részvétellel a tanultakat beépítheted, a jelenleg meglévő szakmádba, valamint hasznosíthatod hivatásos Üzletviteli és Szervezeti tanácsadóként, vállalkozóként, cégvezetőként. A képzés másik célja, hogy a résztvevők elsajátítsák az ETR rendszer által képviselt "Vállalati Program" módszereit, szemléletmódját, valamint az olyan problémamegoldási, konfliktuskezelési és változás-menedzsment ismereteket, melyek segítségével az üzleti életben nagyobb hatékonysággal érhetnek el komolyabb sikereket.

Jelentkezz, gyere el, képezd és fejleszd magad velünk.


Milyen ismereteket sajátíthatsz el a képzéssel?

- Önismeret
- Önfejlesztés
- Rendszerszemlélet
- Döntési Képesség
- Motivációs technikák
- Asszertív Kommunikáció 
- Időgazdálkodási ismeretek
- Empátia és tolerancia ismeretek
- Konfliktus-és stresszkezelési ismeretek
- Sikerorientáció és szemléletváltási ismeretek


Grow Modell Ismeretek

A Grow szó jelentése növekedés, haladás, fejlődés.

  • Goals - a cél meghatározása
  • Reality - a jelenlegi helyzet feltárása
  • Options - a lehetőségek számbavétele
  • Wrapup, What (will you do) - Mit fogsz tenni?

 Üzletviteli és Szervezeti Tanácsadó Képzés Részletek

A képzés teljes időtartalma, 12 hét. / Hetente - Szombatonként 9:00-tól - 17:00-ig

A következő Üzletviteli és Szervezeti Tanácsadó  képzés dátumának meghirdetése: 2018. február

Jelentkezési határidő a képzésre: ------------

Teljes képzés díja: 290.000,-Ft

A képzésen a hallgató számára helyet biztosítani a Regisztrációs Díj megfizetésével tudunk. Mivel az elmúlt években sokan jelentkeztek a képzésre, de mégsem jöttek el, ezzel másoktól elvéve a részvétel lehetőségét, ezért ezt elkerülendően regisztrációs díjhoz kötjük a részvételt.  A jelentkezést csak a regisztrációs díj befizetésével fogadjuk be. A Regisztrációs Díj a teljes képzési díj 50%-a, mely a teljes képzési díjba beszámításra kerül. A képzés díjának fennmaradó 50%-át a hallgató a képzés megkezdésének dátumáig köteles rendezi.

A képzésre a helyfoglalás a regisztrációs díjak befizetésének a sorrendjében válik véglegessé. Képzés Teljes Óraszáma: 96 óra. A jelentkezési űrlap beküldését követően jelentkezésedet regisztráljuk és értesítünk a regisztrációs eljárás folyamatáról, valamint a regisztrációs díj befizetésének lehetőségeiről, amellyel biztosíthatod helyed a képzésen.

Ha képzésünkre jelentkezel és ajánlásoddal még valaki jelentkezik a képzésre vagy esetleg hozol magaddal valakit, úgy 10% kedvezményt biztosítunk számotokra a képzés díjából.

Üzletviteli és Szervezeti Tanácsadó Képzés Részvételi Feltételei

A képzésre való jelentkezés minimális feltétele: érettségi bizonyítvány.

Üzletviteli és Szervezeti Tanácsadó Tanúsítvány Kiállításának Feltételei

A teljes képzést elvégzők a képzés végén ETR INSTITUTE CERTIFICATE - Üzletvezetési és Szervezeti Tanácsadó  tanúsítványt kapnak. A tanúsítvány kiadásának feltétele, hogy a résztvevő hiányzása nem lépi túl a teljes képzés összesített óraszámainak 10%-os mértékét.

Amennyiben a képzéssel kapcsolatosan további kérdései, kérései merülnének fel, úgy az alábbiakban megadott elérhetőségeinken kaphat tájékoztatást.

Email: egysegszemlelet@gmail.com, Mobil: 06-30-6587912