Önismereti Teázó...

Mindaz, ami mögöttünk van, és minden, ami előttünk, eltörpül amellett, ami bennünk van. 

Az Önismereti Teázó egyedi és hangulatos kikapcsolódási lehetőséget nyújt a pesti forgatagban, miközben őszinte nyugalmat áraszt magából.  

Joggal merülhet fel az a kérdés, hogy mi is az az Önismereti Teázó?  Mi zajlik egy Önismereti Teadélutánon? Azok, akik részt vettek már ezen az eseményen gyakran egy szóval szoktak válaszolni erre a kérdésre: "játszottunk." - mondják. És igazuk is van. De mit játszanak az emberek az önismereti teázóban, és miben tér ez el, a hétköznapi szituációkban zajló játéktól? 

Az Önismereti Teázóban zajló játékokat a szakirodalomban strukturált gyakorlatnak is nevezik. A strukturált gyakorlat olyan, mint egy tanulási helyzet, amely egy zárt rendszert alkot, amit az Önismereti Teadélután szervezője szándékosan szerkesztett meg és hozott mozgásba. Vagyis a résztvevők beszélgetésétől, interakcióitól jól elkülöníthető feladatsorok, amelyek megvalósításához a szervező által vezetett játékok adják a keretet. Egyszerűbben fogalmazva, strukturált játékok kapcsán ismerheted meg, hogy a jelen helyzetedben, melyek azok a feladatok, amikben fejlődnöd szükséges a továbblépés és a számodra harmonikus életvitel kialakításának az érdekében. 

A játékok az önkép, az önismeret és a társismeret növelését szolgáló feladatok.

Igyekszünk a mindennapokban tisztelettel és szeretettel tevékenykedni önmagunk és mások felé. Tiszteljük a vendéget, szeretjük a teát és szeretünk szórakozva tanulni önmagunkról, valamint aktuális problémáink megoldásáról. Ettől érzi mindenki úgy, hogy pontosan azt kapja, amire vágyik. A teadélután egy olyan platform, amely a gondolat és a tudás megosztására alapoz. Itt mindenkinek lehetősége nyílik közelebb kerülni önmagához és másokhoz is. 

A cél a jelen helyzeted elnyomások nélküli megtapasztalása és a fejlesztendő készségek meghatározása. Hiszen a játékok segítségével megtapasztalhatjuk, hogy milyenek vagyunk, és alkalmunk nyílik bizonyos képességeket, készségeket gyakorolni. Idesorolhatóak például a kreativitás, a nem verbális kifejezőkészség, a problémák megoldásának képessége, az életminőség javítása stb. 

A tea illata, melege, és kortyolgatása hasznos eszköze az önmegvalósítási folyamatok kibontakozásának. A teadélután folyamán bemelegítő, ismerkedő beszélgetéssel kezdünk, majd humoros Önismereti játékokkal folytatjuk, amelyekből annyit merítesz, amennyi számodra jól esik.

 Akárcsak egy kancsó teából!  Az önismereti teázóra a belépőjegy ára: 3900.- Ft. Teadélutáni eseményeinken a jó hangulatot a Gárdonyi Teaház filteres teaválogatásaival gazdagítjuk és a Kelence Méhészet méheskertjében begyűjtött mézzel ízesítjük. 

ÁPRILISI RÉSZVÉTELI AJÁNLATUNK

BELÉPŐJEGY : 3900.- Ft helyett  2990.- Ft.

FONTOS: a részvételi ajánlatot nem kötjük feltételekhez, nincs early bird, nincs határidő, nincs feltétel. Az ajánlat minden jelentkező számára elérhető. Használd a lehetőséget!

100% pénzvisszafizetési garancia, 0% kockázat, hogy még jobban megkönnyítsük a döntésed:

Az ETR INSTITUTE garanciát vállal a belépővásárlásodra. Amennyiben nem leszel elégedett az önismereti teadélutánnal, vagy nem érzed jól magad nálunk, az esemény után rögtön jelezheted felénk és mi azonnal kérdés nélkül visszafizetjük a belépő árát!  Így nyugodtan és kockázatmentesen élvezheted az önismereti teadélutánt.

"Bizalom nélkül az élet értelmetlenné válik."


Az Önismereti Teázó Időrendje:

- érkezés 17:15-17:30

-  teadélután vége 20:15-20:30

AZ ÖNISMERETI TEÁZÓRA BELÉPŐJEGYEKET A KORLÁTOZOTT SZÁMÚ FÉRŐHELYEKET TEKINTVE KIZÁRÓLAG A FOGLALÁS  BEÉRKEZÉSI SORRENDJÉBEN ÁLLÍTUNK KI.

BELÉPŐJEGY ÁRA: 2990.- Ft

A belépőjegy ellenértékét a helyszínen tudod kiegyenlíteni.


Helyszín: 1067, Budapest Csengery utca 74. LAZULA TITKOS KERT 


Belépőjegy Foglalása az Önismereti Teázóra

Szeretettel várunk!