Önismereti Szombat


Önismereti Szombat az Egységszemlélet szervezésében, 

OH-asszociációs kártyákkal.Szombaton szabad asszociációs kártyajátékok segítségével önismereti napot tartunk Budapest belvárosában a Kálvin térnél. Szeretettel várjuk mindazok jelentkezését, akik szeretnének találkozni és megismerkedni saját működési módjaikkal, kombinációikkal az emberi kapcsolatokban, valamint szeretnék tudásukat bővíteni és fejleszteni az önismeret egyedi világában.


Az egész élet csak játék, azoknak, akik játsszák.

Rálátás önmagunkra és működésünkre

Szabad Asszociáció

A szabad asszociáció segítségével lehetőséged nyílik arra, hogy ráláss személyiséged működésének eddig nem ismert összefüggéseire. Merőben új kifejezési formákat és benső tartalmakat ismerhetsz meg saját magad tekintetében. Feltárhatod képességeidet, szembesülhetsz korlátaiddal és megtanulod értelmezni az érzelmeidet, melynek hatásaira továbbfejlődsz, valamint növeled önértékelésed, önbecsülésed. Mindeközben meglepően jól szórakozunk majd együtt. 

Az OH-kártyákkal való játék folyamán az érzések, gondolatok és intuíciók szabadon kifejezhetőek egy védett közeg potenciális terében. 

A játék során megelevenedik saját lelkünk legbensőbb története. 

Felnőtt korunkra elfelejtünk játszani...

Játékos foglalkozás jól megkevert kártyákkal

AHA - ÉLMÉNY

A szombati önismereti foglalkozás alatt találkozni fogsz az úgynevezett, OH asszociációs kártyajátékokkal, melyek pszichológiai játékként a 80-as években lettek publikálva Kanadában. Magyarországon ez a szórakoztató és játékos önismereti módszer Németh Lóránd és Fodor Józsa tevékenységének köszönhetően kerül felhasználásra és továbbfejlesztésre egyre szélesebb szakmai körökben. Az asszociációs kártyákkal való játék nagy hatással van az önmegismerés, a kreativitás, a kommunikáció, a produktivitás és a válaszkészségek fejlődési folyamataira.  Játssz - Tapasztalj - Tanulj - Fejlődj...


- TOVÁBBI INFORMÁCIÓK -

"Önismereti Szombat" időpontja: 2019. január 12. szombat, 9:30-17:00

Résztvevők száma: minimum 4 fő - maximum 8 fő. Jelentkezni az alábbiakban található jelentkezési űrlap kitöltésével lehetséges.

Részvételi igényed megküldését követően, jelentkezésed és helyed megerősítését e-mailben igazoljuk vissza. Ezzel egyidejűleg kiállítunk számodra egy foglalási díjbekérőt utalási adatokkal kiegészítve, melynek a kiegyenlítésével biztosíthatod helyedet a foglalkozáson. 

Helyszín: Harmónia Palota Rendezvényközpont / 1088 Budapest, Múzeum utca 9. /

A foglalási díjbekérő összege egyben a részvételi díj is, melynek teljes összege: 6900.- Ft./fő.


Gyere el és tanulj magadról játsszva, velünk!

Jelentkezés

2018. január 12. "Önismereti Szombat", Harmónia Palota, Részvételi díj: 6900.- Ft/fő

Helyszín: Harmónia Palota Rendezvényközpont / 1088 Budapest, Múzeum utca 9. /