Sugallat

2017.05.25

Az ember újra meg újra megtapasztalja élete során az első megérzést, az első sugallatot mint egyfajta intő jelet adott helyzetek kialakulása előtt.
A sugallat hatására rájöhetünk, hogy a benső világunk nagyon gazdag mivel terelni tud minket a számunkra helyes irányba. Hányszor de hányszor előfordul életünk során, hogy azt mondjuk valamire: ezt úgy tudtam...,               vagy: éreztem, hogy így lesz...

Sokkal jobban és könnyedebben tudunk teljesíteni a külvilágban ha a benső világunkkal kapcsolatba lépünk időnként.

Az élethelyzeteinkre való megoldásokat csak saját magunk tudjuk megteremteni a benső segítségünkkel, hiszen nálunk jobban senki sem képes ismerni a helyzetünket. Azonban nagyon vigyáznunk kell arra, hogy a gondolatok világát ne keverjük össze a benső sugallattal.

A sugallat szemvillanásnyi beugró kép amiben olyan mintha előre tudnánk,, hogy kivel fogunk össze futni vagy hova kellene elindulnunk, mit kellene tennünk vagy mondanunk.
Mindez mindenféle különösebb magyarázat nélkül ad rálátást helyzetekre amit bizony nem a szemünkkel érzékelünk, ez az érzékelés egy magasabb szintje.

A fejünkben cikázó gondolatok általában már kötődnek valamilyen időbeli történéshez eseményhez, ilyenkor ezek mozgatják a viselkedésünket és a tetteinket, így a külvilág nyomásának engedünk. Engedünk a múltnak és a jövőnek azaz feltételek mentén élünk. A feltételek nélküli szabad élethez fel kell erősítenünk a hallásunkat a benső hangunk irányába, így a benső világunk megnyilvánulása is teret kaphat.
A benső sugallataink nem igazán reálisak vagy ésszerűek csak felsejlenek és figyelmeztetnek, terelnek minket a számunkra helyes irányba mint egy benső iránytű ami mindig a helyes irányt mutatja.
A sugallat szorosan összefügg a jeleneddel és nem törődik a múltaddal és jövőddel. Engedd meg, hogy a benső sugallat a segítségedre legyen.