Párkapcsolatban!?

2017.05.29

Sikeres kilépés egy párkapcsolatból
Sziasztok!
Ezúton beszámolhatok az ügyfelem hozzájárulásával,
(a kérésének megfelelően nevének említése nélkül)
egy 6 alkalmas életviteli tanácsadás eredményéről.

Az illető 36 éves hölgy, aki a párkapcsolatát érintő kérdésekkel fordult először hozzám tanácsadásért.
A párkapcsolata már évek óta megromlott és mégsem tudott dönteni mit tegyen, mivel rengeteg érve volt az együtt maradás és a szétválás mellett.
Az évek óta tartó huza-vona hatására elkedvetlenedett és eltávolodott sok mindentől amit szeret, de mivel ezt a párkapcsolatáért tette, így teljesen normálisan élte meg a szeretett tevékenységeinek az elvesztését.
Nem tudta, hogy a párja igazán szereti -e még és azt sem Ő szereti -e tiszta szívből a párját?
A tanácsadáson aztán elkezdett kibontakozni, hogy egészen fantasztikus színészi teljesítménnyel tartanak fent egy évek óta felületesen működő párkapcsolatot, ahol elveszett az őszinteség, a bizalom, az egymás iránti áldozathozatal.
Inkább olyanok lettek mint valami jó lakótársak.
Közös társaságban álcázták, hogy a kapcsolatuk megromlott miközben erről őszinte bensőséges párbeszédet nem fojtattak.
A tanácsadások előrehaladtával 6 hét után hosszú éveket követően először elkezdtek egymással őszintén beszélgetni és ennek hatására kiderült, hogy egyikük sem kívánja már ezt a kapcsolatot, csak "nem szerették volna megbántani a másikat". Kénytelenek voltak ráébredni, hogy már évek óta egymást kerülgetik és a nem megbeszélt dolgok kapcsán éveken keresztül inkább csak megbántották egymást miközben ezt egyikük sem szerette volna. (mégis ez történt)
Az ügyfelem visszajelzése szerint a tanácsadások hatására közös döntések alapján befejezték a kapcsolatukat melyet békében sikerült lezárni mindkettőjük részéről.
Az azóta eltelt időszakban úgy érzi teljesen felszabadult.
Végre újra saját maga lehet és újra tud örülni.
Az azóta eltelt időben visszajelezte, hogy új vállalkozásba és új párkapcsolatba kezdett, melyekben igazán remekül érzi magát.
Én is örülök, hogy sikerült neki és túllépett valamin amit évek óta halogatott, de a feladatot ő oldotta meg, az utat ő járta végig.

Kitartott amellett, hogy újra élni szeretne.