Egészséges párkapcsolat...

2017.08.24

Egy egészséges párkapcsolat nem azért tart sokáig, mert két ember megalkuvásokban, érdekekben, hazugságokban és titkokban él egymással szemben. Nem azért, mert nem bíznak egymásban, nem azért, mert pénzt dugdosnak egymás elől, nem azért, mert fájdalmat okoznak egymásnak csak hozzászokásból lenyelik és csöndesen tűrnek. Nem azért, mert a kapcsolatukban egymás energiáját csapolják ahelyett, hogy feltöltődnének abban. Nem azért mert színlelik a szeretetet. Hanem azért, mert két ember úgy dönt, hogy küzdenek és kiállnak egymásért, mert dolgoznak a kapcsolatukon és a problémákban nem hagyják magukra a másikat.

Mert úgy döntenek, nem csak egy fejezetet képviselnek egymás életében, hanem egymás életei lesznek. Mert bíznak egymásban szakadatlanul. 

Mert az évek alatt folyamatosan egymástól tanulják, hogy mi az igaz szerelem, hogy mit jelent szívből törődni valakivel. Mert megértik hogy az egymással való törődésben jobb emberek lesznek. Egyre inkább nem tudják egymás nélkül elképzelni az életet, mert az a láthatatlan kötelék ami köztük van mindennél erősebb és kitartóbb.

És végül mind a ketten azt érzik, sohasem tudnám magamnak megbocsátani, hogy ne szeresselek. Megtiszteltetés leélni veled az életemet.

Kövess minket Facebookon!