Újjászületés

2017.05.25

Az újjászületés megteremtésére akkor van szükségünk amikor eljön az "elegem van" állapota. 

Ez egy nagyon nyomasztó állapot amikor már elakadunk, megcsömörlünk és úgy érezzük, most már tele van az a bizonyos pohár, és eljutunk a csúcspontra: eddig és ne tovább! 

Ilyenkor a testnek a léleknek és a szellemnek pihenésre van szüksége, hogy újra tudjon töltődni hiszen teljesen kimerült. Ez egy benső feltöltődés kezdete ami állapotváltozást idéz elő és felkészít az újjászületésre.

A regenerálódás itt óriási szerepet kap amihez idő szükséges. Ha ezt nem értjük meg csak megyünk tovább a taposómalomban, akkor egyre nehezebben tudjuk forgatni a malmot miközben egyre nagyobb erőfeszítéseket teszünk és teljesen kimerülünk az erőltetett erőlködésben.

A feltöltődésre, regenerálódásra tehát igen nagy hangsúlyt kell fektetnünk. Ennek a meglétével már újra tudunk gondolkozni, érezni, cselekedni és újra nekiveselkedhetünk az életnek, a kihívásoknak a céljaink elérésének mivel visszatér hozzánk a testi és lelki erő és a szellemi nagyság.

A beszűkült erőltetett tudatállapot újra képes kitágulni elengedi az erőlködést, elengedi a felgyülemlett feszültséget és újra teremtőképes állapotba kerül. Ez a kontrollálatlanság elkerülése a stabilitás helyreállítása. Test-lélek-szellem rendje.