AZ ARCON TALÁLHATÓ ANYAJEGYEK JELENTÉSE

2017.06.02

Ezúttal az emberi arcon található anyajegyek jelentését vizsgáljuk meg, az ősi kínai filozófusok ismereteinek alapján.

A jelentések nagyban függnek az anyajegyek elhelyezkedésétől az arcon. Ehhez segítségül szolgál a mellékelt számozott "emberi arc" ábra. Az ábrát megvizsgálva meghatározhatjuk mely számok helyén vannak anyajegyeink.
Ha az arcunkon pigment foltok vannak, esetleg szeplősek vagyunk ezek nem értelmezhetőek.Csak az anyajegy helyzete ad útmutatást.

Az anyajegyek elhelyezkedését számok jelölik amelyek1-től 25-ig terjednek.Az anyajegy jelentéstartalmát a számokhoz tartozó leírásokból olvashatjuk ki.


1-2-3-as Anyajegy elhelyezkedés az arcon

Ennek az elhelyezkedésnek a szülötte gyermekkorban lázadó, szabadszellemű személyiség. Születetten kreatív és amennyiben szabad kezet kap a legnagyobb munkateljesítmény elérésére képes. Újító szellemiséget hordoz. Akinek ezen a helyen van anyajegye az sikeres vállalkozó lesz , mivel itt a saját maga ura lehet. Az ilyen ember általában lehetőséget is kap az élettől az önállóságra. Nem tud kiteljesedni, ha mások irányítása alatt áll.

4-es Anyajegy elhelyezkedés az arcon

Impulzív alkat, gyakran elhamarkodottan cselekszik, ettől karizmatikus.     Nagy hatással van másokra, erős, sziporkázó egyéniség, de bajba kerülhet amennyiben túl sok vélemény közül kell választania, így nem tud megfelelően dönteni. Ilyenkor agresszívvá kötekedővé válik, de sohasem haragtartó.         Az ilyen ember rendkívül indulatos, ingerlékeny. Ha eltávolíttatja az anyajegyet, megnyukszik és megbékél a világgal.

5-ös Anyajegy elhelyezkedés az arcon

A szemöldök fölötti anyajegy a meggazdagodás lehetőségére utal, de ezt csak munkával érheti el, és keményen meg kell dolgoznia a vagyonért. Nagyon kell vigyáznia a pénzére, nehogy a rosszakarói kifosszák. Óvakodik mindenkitől, aki gyors és könnyű meggazdagodási stratégiákkal ámítja. Akinek ezen a helyen van az anyajegye. jól teszi, ha bizalmatlan. kövesse az ösztöneit és legyen óvatos. soha ne bízza a a pénzét más emberekere.

6-os Anyajegy elhelyezkedés az arcon

A 6-os számmal jelölt területen elhelyezkedő anyajegy intelligenciáról. kreativitásról és művészi tehetségről árulkodik. Ez utóbbi gazdagságot, és sikert hozhat. Az ilyen elhelyezkedésű anyajegy a jómódot jelenti, amit a szívére hallgatva tus megszerezni az illető. A sikerhez vezető úton igen merészen tevékenykedik.

7-es Anyajegy elhelyezkedés az arcon

A szemöldök alatt lévő anyajegy családi konfliktusokra utal a tágabb családban. A viszályok a munkájára és az életerejére is rossz hatással vannak. Tanácsos elsimítani a nézeteltéréseket a rokonokkal a lelki béke és az előbbre jutás érdekében.Az ilyen személy gyakran kezdeményez kapcsolatot, bonyolódik flörtökbe az ellenkező nem képviselőivel. ügyelnie kell rá, hogy kordában tartsa a szenvedélyeit, különben sok bajba kerülhet.

8-as Anyajegy elhelyezkedés az arcon

Az itt elhelyezkedő anyajegy nem túl szerencsés. Állandó pénzügyi gondok között él, mert hajlamos a túlköltekezésre és áldozatul eshet a játékszenvedélynek is. Meg kell tanulnia a mértékletességet, ami igen nagy kihívást jelent számára.

9-es Anyajegy elhelyezkedés az arcon 

Ez az anyajegy szexuális és egyéb problémákra utal. Kedvezőtlen jel, így tanácsos tőle megszabadulni, ha lehetséges. Kellemetlen szerelmi élményeket és egy sor nehézséget okozhat.

10-es Anyajegy elhelyezkedés az arcon

Az orrunk alatt elhelyezkedő anyajegy sok szerencsét ígér az utódokkal kapcsolatosan. Az ilyen embert mindig körülveszi a családja, sok gyermek és unoka. Élvezheti szerettei támogatását, és mind anyagilag mind érzelmileg bőségben telik az élete.

11-es Anyajegy elhelyezkedés az arcon

Ez az anyajegy betegségre hajlamosít. érdemes eltávolíttatni, különösen akkor, ha nayg sötét színű. ha ez nem lehetséges, akkor használjunk bőven púdert, stb... az elfedésére.

 12-es Anyajegy elhelyezkedés az arcon

Ez az anyajegy sikeres és kiegyensúlyozott életet jelent. A szülött gazdag lesz sé híres. Ugyanakkor a meghitt otthonra és a családi életre is hangsúlyt helyez. nőknél különösen kedvező előjel ez az anyajegy. Szépségről és elismertségről árulkodik.

13-as Anyajegy elhelyezkedés az arcon

Ezzel az anyajeggyel rendelkező embernek sok gondot okoznak a gyermekei, a velük való kapcsolata rossz lesz. nem sokat lehet tenni ez ellen, csak a tolerancia gyakorlása segít.

14-es Anyajegy elhelyezkedés az arcon

Ez az anyajegy fokozott érzékenységet jelez élelmiszerekre, ami nehezíti a mindennapo életet. Erős hajlama van a különböző allergiákra valamint a túl sok evésre. Nagyon sokat kell tanulnia az önkontrollról és folyamatosan gyakorolnia kell azt.

15-ös Anyajegy elhelyezkedés az arcon

Az a személy akinek ezen a területen van az anyajegye nyughatatlan, folyron lakást újít és költözködik. Szereti az új dolgokat és az új helyeket. ha egy helyben kell maradnia, boldogtalan. Kedveli az utazást, a kalandokat, és kiváló a megfigyelőképessége.

16-os Anyajegy elhelyezkedés az arcon

A szülöttnek oda kell figyelnie a táplálkozásra, valamint a szexuális életére.    E kettő okozhatja a legnagyobb gondokat. Súlyproblémákkal küzd, melyek depresszióba sodorhatják. Szívesen bocsátkozik szerelmi kapcsolatokba egyidejűleg több partnerrel, de mivel jó erkölcsi érzékkel rendelkezik, emiatt bűntudatot érez és stresszhelyzetet teremt.

17-es Anyajegy elhelyezkedés az arcon

A szülött nagy társadalmi elismertségre tarthat számot. Aktív társasági életet él, kiválóan kommunikál, ám hajlamos beképzeltté válni sikerei láttán. Ami igen rossz hírbe hozhatja. Hírneve csorbulása azután súlyosan érinti, mert mások véleményéből meríti az önbizalmát és az önbecsülését.

18-as Anyajegy elhelyezkedés az arcon

Az ilyen ember folyton úton van. Tengerentúli utazásokon vesz részt életében többször is, de ilyenkor óvatosnak kell lennie, mert inkább az otthon ülés való neki.

19-es Anyajegy elhelyezkedés az arcon

Az ilyen ember sok pénzt keres és számos barátja van. Ezért ez igen kedvező hatású anyajegy. Kellemetlenségeket csupán az okozhat neki, hogy túlzottan is odavan az ellenkező nemért. Ez  nehéz helyzetekben sodorhatja.

20-as Anyajegy elhelyezkedés az arcon

Az e területen elhelyezkedő anyajegy egyaránt hozhat nagy szerencsét és nagy szerencsétlenséget is. Különösen jó vagy rossz hírbe keverheti viselőjét. Az ilyen ember nagyon kreatív, intelligens, de tehetségét nem biztos, hogy jól használja ki. Nme lehet vele újjat húzni, mert aki magára haragítja, annak nehezen bocsát meg. Jelszava: tekintély , hatalom. Jó vezető válhat belőle egy nyagyvállalat élén. A neve történelemkönyvekbe is bekerülhet.

21-es Anyajegy elhelyezkedés az arcon

Ez rendkívül kedvező anyajegy, mert arrók árulkodik, hogy viselőjének mindig lesz mit enni és inni. Hírnevet és elismerést ígér.

22-es Anyajegy elhelyezkedés az arcon

Boldog és zökkenőmentes életet jelent. Előfordulhat, gogy valamilyen sportban jeleskedik és kimagasló eredményt nyújt.                                       Jelszava: tekintély , hatalom. Jó vezető válhat belőle egy nyagyvállalat élén.

 23-as Anyajegy elhelyezkedés az arcon

Magas intelligenciára, éleseszűségre utal. Az ilyen emberben erős a túlélési ösztön és ez tartalmas hosszú életet ad. Idős korában is aktív, sok barátra és családtagjainak a támogatására is egyaránt számíthat egész életében.

24-es Anyajegy elhelyezkedés az arcon 

Fiatalkorban hírnevet és vagyont hoz, és tanácsos ezt az időszakot kihasználni, gondoskodni az időskori megélhetésről. Nehezebb öregkort takar ez az anyajegy.

25-ös Anyajegy elhelyezkedés az arcon

Ezzel az anyajeggyel gazdagság és elismertség lesz az osztályrésze, de óvakodnia kell a túlzásoktól. Ha nem lesz szélsőséges a viselkedése hosszú sikeres életre számíthat.