A kedvesség visszatér hozzád...

2017.07.19

Tanulj meg adni a kedvességedből, mert akármilyen keménységet is mutathatsz a külvilágnak nappal, este egyedül maradsz, együtt a lelkeddel, melynek a mélyére nézve láthatod, hogy azért ilyen kemény számodra a világ, mert amit adsz a világnak, az a keménység, az elzártság, és ez visszatér hozzád, mint egy kozmikus bumeráng. Visszatér hozzád az, amit adsz vagy kivetítesz a környezetedre és benne az emberekre, mivel a természeti törvények alól a természet részeként nem vagy kivétel.

A természet rendszerének szabályai rád is vonatkoznak, hiszen a hozzátartozója vagy te is. Használd hát helyesen a természeti törvények lehetőségét az életedben és lépj fel a benned lévő kedvességgel és lágysággal. Adj belőle! Adj a mosolyodból, adj a bókjaidból, adj a szép beszédedből, adj a pozitivitásodból, adj a nevetésedből, adj a szeretetedből, a lehető legtöbbet! Ennek a rendszernek az a kulcsa, hogy nem vársz el semmit cserébe.

Tudod jól, hiszen már tapasztaltad, hogy akkor találsz rá a lehetőségekre, akkor veszed észre azokat, vagy akkor hullik az öledbe valami, amiről egy ideje álmodozol, mikor a legkevésbé számítasz rá.

Így működik a természet és így működnek a törvényei.

A pozitív energia kibocsátása (pl.: kedvesség) is visszatér hozzád, mint a kozmikus bumeráng, és a negatív energia kibocsátása (pl.: harag) is ezt teszi.

A szabad akarat lehetőség a döntések meghozatalára. Eldönthetem, hogy hogyan fogok viselkedni a saját életemben, hiszen a kezemben van a döntés. Tartsd hát nyitva a szemed és az elméd, figyelj magadra és a viselkedésedre, és megláthatod, milyen lelki világgal térsz majd haza. Gazdagon vagy szegényen? Ez itt a kérdés! A kedvesség a szeretetből fakad. Ültesd el a magját másokban is.

Kövess minket Facebookon!