ETR KLUB Előadások

ETR KLUB - PSZICHOLÓGIA - JÓ HELYEN, JÓ IDŐBEN - ELŐADÓI EST - BUDAPEST

Kedves Jelentkezők!

Az "ETR KLUB Előadások" a COVID járvány miatt szünetet tart! 

Mindenkinek kívánunk fantasztikus és élményekben gazdag mindennapokat! 

EGYSÉGSZEMLÉLET MANAGEMENT

Jó helyen - Jó időben

Vajon nekem miért nem jönnek össze a dolgok? Vajon miért vagyok bizonyos dolgokban sikertelen? Vajon miért halogatok rendszeresen? Miért kerül el a szerencse? Milyen problémákat és stresszel járó állapotokat okoz, az egyén mindennapi életvitelében, amikor valaki úgy gondolja vagy nem veszi észre, hogy rendszeresen rossz helyen és rossz időben van? Mi jellemzi őt? 

Vajon mikor és minek következtében alakulnak ki, hogyan fedezhetőek fel és változtathatóak meg ezek az érzetek? Miképpen tud az ember segíteni saját magán a megfelelő felismerések pszichológiai és lélektani tükrében?


Előadói estünkön, ezekre a kérdésre keressük a válaszokat a pszichológia és a lélektan tudományának tükrében. 


Előadásainkon, eseményeinken a ma emberét leginkább érintő, érdeklő kérdésekre keressük a válaszokat hétről-hétre. Estjeinken neves pszichológusok, szakértők és üzletemberek előadásain keresztül kerülhetünk egy kicsit közelebb magunkhoz, társainkhoz, és a körülöttünk zajló világhoz. Ahhoz, hogy megfelelő megoldásokat produkálj az életedben, az első lépés, hogy tudatában legyél annak, hogy ez hogyan lenne lehetséges. 

Az ETR INSTITUTE rendezvényei ehhez kínálnak megoldásokat és ehhez nyújtanak segítséget. Célunk, hogy egy olyan közösséget hívjunk életre, amely nyitott a tanulásra és a fejlődésre, valamint fontosnak érzi, hogy jobbá tudja tenni saját maga és mások életminőségét. Gyere el te is a legközelebbi előadásunkra és találkozz hozzád hasonló érdekes emberekkel! Előadói Est Időrendi Menete


Érkezés: 17:45-18:00 Előadás: 18:00-20:00

Belépőjegy elővételben: 1.900.- Ft. 

Belépőjegy helyszínen: 2.500.- Ft.

Helyszín: 1088, Budapest, Múzeum utca 9. Harmónia Palota Rendezvényközpont a Kálvin Tér és a Magyar Nemzeti Múzeum mellett. 


Belépőjegy igénylése elővételben

Pszichológia - Érték - Tudomány