ETR INSTITUTE - ETR KLUB

Ha ismered a kérdést, az már félsiker. 

Herbert Boyer


Az előadásainkon, eseményeinken a ma emberét leginkább érintő, érdeklő kérdésekre keressük a válaszokat hétről-hétre. Estjeinken neves pszichológusok, szakértők és üzletemberek előadásain keresztül kerülhetünk egy kicsit közelebb magunkhoz, társainkhoz, és a körülöttünk zajló világhoz. Ahhoz, hogy megfelelő megoldásokat produkálj az életedben, az első lépés, hogy tudatában legyél annak, hogy ez hogyan lenne lehetséges. Az ETR INSTITUTE rendezvényei ehhez kínálnak megoldásokat és ehhez nyújtanak segítséget. Célunk, hogy egy olyan közösséget hívjunk életre, amely nyitott a tanulásra és a fejlődésre, valamint fontosnak érzi, hogy jobbá tudja tenni saját maga és mások életminőségét. Gyere el te is a legközelebbi előadásunkra és találkozz hozzád hasonló érdekes emberekkel! 


Előadások - Események


Amikor a Férfi és a Nő is téved.

A PÁRKAPCSOLAT PSZICHOLÓGIÁJA

A párkapcsolatokban felmerülő kérdések és időszakos problémák megoldásairól, felfogásáról, valamint a tartalmas és érzelmi alapú együttélésről tart előadást Pintér Zoltán, Életviteli és Motivációs Tanácsadó, az ETR INSTITUTE vezetője a belvárosi Harmónia Palotában.

A két és fél órás előadás alkalmával izgalmas, új információkat és nézőpontokat ismerhetsz meg a párkapcsolatokról, melyeket a mindennapi életedbe integrálhatsz, valamint új élményekkel is gazdagíthatod tudástáradat. Az előadói esten a párkapcsolatok működéséről, a párkapcsolatok kialakulásának gátló tényezőiről, valamint a párkapcsolatban a férfi és a nő tévedéseiről tartunk gondolatébresztőt.

Az előadáson különböző hangulatkeltő technikákkal találkozik a közönség, amelyeken keresztül egyfajta "AHA" élményt generálva szemléltetjük a párkapcsolatot, mint a férfi és nő közötti működési rendszert. Az előadás időtartama 2,5 óra, az azt követő 30 percben pedig a közönség és az előadó közötti kérdezz-felelek-re lesz lehetőség. A közvetlen, bensőséges és könnyed hangulatot a közönség és az előadó között a részvételi lehetőség maximalizált létszáma biztosítja. Az előadás hasznos lehet azok számára, akik már párkapcsolatban élnek és azok számára is, akik szeretnének hosszútávú párkapcsolatot kialakítani az életükben.

Az előadásba most te magad is bekapcsolódhatsz és meghallgathatod az előadót, aki nem csak gondolataival ajándékozza meg az egybegyűlteket, hanem sajátos látásmódjával és személyiségével is mindig különleges hangulatot teremt, amikor megjelenik és beszélni kezd. 

Az Előadói Est időrendi menete:

-Érkezés: 17:15-17:30,  -Előadás: 17:30-19:30, 

Dátum: ----------

Jegyár : 2900.- Ft 

Helyszín: 1088, Budapest, Múzeum utca 9. Harmónia Palota 


Önbecsülésünk fejlesztése. 

A SIKERHEZ VEZETŐ ÚT

A sikerhez mindig egy teljes folyamatot szükséges végigvinni. Ezügyben felmerülhet néhány kérdés. 

- Milyen folyamatot?

- Hogyan kell a folyamatot felépíteni?

- Mennyi lépésből kell állnia?

- És nem utolsósorban, mivel kezdjem el?

A sikerhez vezető út annak a megértése és megtervezése, hogy mit kell tenned azért, hogy megvalósíthasd a célodat, hogyan alkoss, hogyan légy kreatív és motivált.

Az alkotás folyamata szakadatlan munka, állandó  kísérletezés, mely során kudarcokkal találkozol, ezek a kudarcok jelenleg elnyelik valamennyi alkotó kedved és az erőfeszítéseid kilencvenkilenc százalékát. Ilyenkor az önbecsülésed is padlót fog.

Hogyan hat ki az önbecsülésünk a környezetünkre?Hogyan lehet kialakítani és stabilizálni önbecsülésünket? Lehetünk-e boldog emberek, ha az önbecsülés bármely komponense hiányzik az életünkből és ennek következményeként nem érünk el sikereket?

Ezekre a problémákra keressük a válaszokat.

Az előadás célja, hogy az emberi viselkedés legfejlettebb tudományainak felhasználásával segítsen megoldani az egyén számára legnehezebb kihívásokat, élethelyzeteket, továbbá az egyén képességeinek kiemelésével, motiválja és ösztönözze arra, hogy képes legyen a saját jövőjének és sikerének a felépítésére, melynek támasza az önbecsülés lesz.

Az előadásban arra törekszünk, hogy közösen értsük meg az önbecsülés pilléreit és a változásban rejlő lehetőségeket. A siker egyik titka az, hogy megkockáztassuk a nem szokványos gondolatokat.

A szokványosság a haladás ellensége, tehát dolgunk a szokásos dolgokat szokatlanul jól csinálni. 

Az Előadói Est időrendi menete: 

-Érkezés: 17:15-17:30, -Előadás: 17:30-19:30,

Dátum: ----------

Jegyár : 2900.- Ft

Helyszín: 1097, Budapest, Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont Könyves Kálmán Körút 12-14. 


AZ ELŐADÓI ESTEKRE, RENDEZVÉNYEKRE, ESEMÉNYEKRE JEGYEKET KIZÁRÓLAG A JEGYVÁSÁRLÁS BEÉRKEZÉSI SORRENDJÉBEN ÁLLÍTUNK KI. 


BELÉPŐJEGY FOGLALÁSA

Ezúton értesítünk, mindenkit, hogy a 2018.03.05.-e Hétfő esti "Önbecsülésünk fejlesztése - A sikerhez vezető út " eseményünkre a férőhelyek megteltek! Köszönjük!

Megismerés - Tudomány - Gondolat