Életviteli és Motivációs Program Konzultáció

Életviteli és Motivációs Programjainkat személyre szabjuk a megfelelő érzelmi és értelmi fejlődés, valamint a kitűzött célok elérésének érdekében.

Az ETR INSTITUTE által nyújtott  életviteli és motivációs program szolgáltatásban megtalálhatja a különböző üzleti, kapcsolati, életviteli, együttműködési, önismereti és motivációs programokat. 

Ezeket a programokat magánszemélyeknek, cégvezetőknek, cégeknek,  tanulóknak, valamint egyéni -és csapatsportolóknak (gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt) dolgozzuk ki. Intézetünknek célja, hogy az emberi viselkedés legfejlettebb tudományainak felhasználásával, segítse megoldani az egyén számára legnehezebb élethelyzeteket, továbbá az egyén képességeinek kiemelésével és fejlesztésével, motiválja és ösztönözze arra, hogy képes legyen a saját jövőjének a kialakítására, fejlesztésére, és felépítésére. 

Segít meghatározni a jövőbeni célokat, és a különböző pszichológiai területek alkalmazásával segít megvalósítani a célokhoz vezető utat.

Az egyén életvitele és motiváltsága döntő befolyást gyakorol a teljesítményére, a munkavégzésére, a döntési folyamataira, a személyes elkötelezettségére, továbbá a kihívásokra és a felmerülő problémák kezelésének módjára. 


Forduljon bizalommal hozzánk és segítünk céljai felépítésében és megvalósításában.

Cégeknek, kisvállalatoknak:

A szervezetek nehézségei között a motiváció fenntartása dobogós helyen van a legfrissebb kutatások szerint. Miért ennyire fontos a motiváció? Mert a hiánya kihat az egyéni és az összteljesítményre, a hangulatra, a hatékonyságra és a kollektív stressz szintre is.

Kulcskérdés a munkavállalók motiválása, ha sikeres a stratégia, több szinten is nyereséget ér el a szervezet. Amikor a munkatárs belsőleg motivált, akkor egyszerűen jobban teljesít, precízebb és koncentráltabb. Folyamatosan ötletel, hogy hatékonyabb legyen és a célért teljesít, mert amit végez azt nem munkaként éli meg. A külső és a belső motiváció nagyon fontos, hiszen az embernek szüksége van arra, hogy fontos legyen. Ez az egyik legalapvetőbb emberi igény. Ha valakivel nem törődnek egy adott élettérben (legyen az akár a munkahelye), annak az élete hanyatlásnak indul. De szerencsére nem létezik motiválhatatlan munkavállaló, csak elhanyagolt. Intézetünk segít abban, hogy megfelelő egyéni hozzáállás mellett, megfelelő kollektíva alakuljon ki a szervezeti egységben a megfelelő eredmények elérése céljából.

Ha lélekben nem állunk készen, akkor könnyen előfordulhat, hogy az első ellenérvet kifogásként magunk elé tartva visszasomfordálunk.

Önmagadat nem csak megtalálni szükséges, hanem megteremteni is. Minél többet alkotsz, annál kiegyensúlyozottabb és erősebb leszel lelkileg, szellemileg és fizikálisan egyaránt. 

Konzultációs Időpont Kérése

A fentiekben megadott adatok alapján felvesszük Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetése céljából. Időpontfoglalását a konzultációs központhoz tartozó 06-30-658-7912-es mobiltelefonszámon is kezdeményezheti.

Kedves Klienseink! Foglalt időpontjukat módosítani, lemondani a 06-30-658-7912-es mobiltelefonszámon, vagy emailben, az egysegszemlelet@gmail.com címen tudják.

Forduljon hozzánk bizalommal!


ETR INSTITUTE Konzultációs Központok : 


1194, Budapest, Vas Gereben utca 120.1097, Budapest, Vaskapu utca 1/b.

Életviteli és Motivációs Program Konzultáció