Egység Tudatos Rendszer

by Zoltán Pintér ETR Life Coach

Életviteli és Motivációs Tanácsadó

Következő tanfolyamok várható időpontja: 2017. Nov.-Dec. 

HARMÓNIA PALOTA RENDEZVÉNYKÖZPONT   ETR Workshop

Az Absolut Spirit és az Egységszemlélet bemutatja,

               "Az ölelés köre"                 Párkapcsolati Workshop
Szeretnéd fejleszteni tudásod a párkapcsolatok harmonikus működéséről?
Szívesen élnél megfelelő kapcsolatban a pároddal vagy a leendő szerelmeddel?

A párkapcsolatokban felmerülő kérdések és időszakos problémák megoldásairól, felfogásáról, valamint a tartalmas és érzelmi alapú együttélésről tart mini előadást            és workshop tréninget, Pintér Zoltán életviteli és motivációs tanácsadó, az ETR program megalkotója.

Az egy napos előadás alkalmával izgalmas, új információkat és nézőpontokat ismerhetsz meg a párkapcsolatokról, melyeket a mindennapi életedbe integrálhatsz, valamint a gyakorlati tréning által, új élményekkel is gazdagíthatod tudástáradat.

Egységszemlélet a mindennapi életben.

Fedezd fel saját magad az egységszemlélet segítségével. A képzés célja, hogy segítse az emberben az egységélmény létrejöttét és a teremtőképesség megértését. Ennek érdekében a tudatosság és a megértés felé fordulunk a képzés ideje alatt, hogy eljussunk egyfajta rendezettség felé. A rendezettség segít a természettel harmóniában lévő egységben látni önmagunkat, így az egyén felülkerekedhet a mindennapokban megjelenő fél-elemből és két-ségből álló diszharmónián. A mai világban szinte kizárólag az anyagi javak megszerzését tekintjük fejlődésnek. A képzés a fejlődést mint a tudás evolúcióját helyezi középpontba. A teljes képzés ideje 1-2 nap amelynek keretében nem csak elméleti hanem gyakorlati fejlődést is elsajátítasz az önismeretről és az egységszemléletről. A képzés célja tudatos szemlélettel felfogni és megérteni az adott történéseket, helyzeteket, mely programban nemcsak az intellektusra és az elmére hagyatkozunk, hanem átlépünk önmagunk korlátain és a szabad asszociációt is beépítjük az egyén mindennapi életébe.

Ehhez elengedhetetlen a személyes megtapasztalás, az "AHA"- élmény átélése az egyénben. A világegyetem szubsztanciája a tudatosság. A tudatosság alakítja és formálja világunkat. A tudatosságot tehát alapként fogjuk tekinteni a program során és ennek kitágítására építünk, mivel beszűkült tudatállapotban az egyén döntéseit a megszokott keretrendszerek irányítják és ezeknek megfelelően egy öntudatlan, rutinszerű, bevált döntést képes csak meghozni. Az elme és az intellektus a beszűkült tudatállapotban csak az aktualitást, realitást és logikát használja egyfajta biztonsági pontként, ami ezen kívül levő lehetőség abban nem cselekszik, nem értelmezi mivel számára nem létezik. A reflexszerű szokásossá vált viselkedésből kilépünk és tágítjuk a tudati felfogás képességét. A merészség a hit és a bizalom segítségével az egyénben tudatossá tesszük a kreativitást és az intuíciót melyek tudatos használatával az egyén úgy maga mint környezete számára kialakítja a megfelelő változtatás képességét.

"Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja." Albert Einstein

A tudat tágulásának lehetőségét igyekszünk a képzés során a legegyszerűbben szemléltetni az egyén számára alkalmazva az "egyszerű-nagyszerű" elvét.

Ez az elv szilárd alapot képez a korlátok nélküli lét felfogásához és megértéséhez.      

                                     "Az ölelés köre" Párkapcsolati Workshop

Gyere el a legközelebbi képzésre és fejleszd önmagad egységét. 

Ha még nem regisztráltál, akkor itt a lehetőség, hiszen szabad helyek korlátozott számban még elérhetőek.  A képzés jellegéből kifolyólag a maximális létszám 6fő/tanfolyam.

Jelentkezés - Regisztráció : Pintér Zoltán, Tel.: 06-30-658-7912 egysegszemlelet@gmail.com  

We Love ETR 

JELENTKEZÉS, REGISZTRÁCIÓ